Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet kan dat erg vervelend zijn. Daarom kan bij Lumberjax altijd geruild worden. Let wel op onderstaande, geldende voorwaarden:

Een retour aanmelden

U kunt retouren terugsturen naar onderstaand adres. Let wel dat u dit van te voren per email of via het retourformulier aangeeft.  Vermeld uw daarin het ordernummer, welke artikelen u wilt retourneren en de reden van het retour zenden.

Lumberjax
1e Bottelroosstraat 10

5644 EV Eindhoven

De geretourneerde artikelen moeten binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van u bestelling aan ons geretourneerd én door ons ontvangen zijn.
In overleg kan hier door eventuele omstandigheden (vakanties) van afgeweken worden.

Aanvullende voorwaarden.
Het te retourneren artikel moet voorzien zijn van alle labels / prijskaartjes en in deugdelijke verpakking worden geretourneerd waarbij het artikel niet beschadigd wordt. Artikelen worden niet teruggenomen indien het artikel
1. gedragen en/of gewassen is,
2. u zelf hebt getracht een gebrek te herstellen,
3. u de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.

 

Verzendkosten

De kosten van het verzenden van de retouren naar Lumberjax zijn voor eigen rekening tenzij, gezien de aard van uw klacht, anders overeengekomen. U dient uw retouren altijd voldoende te frankeren! Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet in aangenomen en dus niet gecrediteerd.

Na ontvangst van uw retouren wordt door ons het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.

 

Artikelen ruilen

Indien u een artikel wenst om te ruilen kun u dit middels een email of via het retourformulier aan ons kenbaar maken. We zoeken dan naar de beste en goedkoopste oplossing.

Heeft u een klacht over een artikel of over de bezorging van uw bestelling, neem dan via het contactformulier contact op. Wij zullen er samen met u, alles aan doen om de klacht op te lossen.