LUMBERJAX BAMBOE BOXERSHORTS

Bamboe boxershorts voor gewone mannen. Wij adverteren niet met afgetrainde supermodellen met een Sixpack, wij hebben een ‘One-Pack’ en een harige bilnaad en daar zijn we trots op! 

We maken de fijnste boxershorts van Bamboe in neutrale kleuren, want niemand gaat met een roze boxershort met blije prints naar zijn werk. 

Geen zin om naar de winkel te gaan om boxershort te kopen? We’ve got your back! Bij een lidmaatschap bezorgen wij 3 Boxershorts per kwartaal, zodat jij kan doen waar echte mannen goed in zijn! Durf je nog geen lidmaatschap aan? De boxershorts zijn uiteraard ook los verkrijgbaar.

” Take care of your Wood “

Kwaliteit & comfortabel bamboe ondergoed

Wij streven uit naar het neusje van de zalm, als het gaat om bamboe ondergoed. We weten hoe vervelend het is als je boxershort of sok niet lekker zit. Daarom hebben we een productlijn ontwikkeld van de beste kwaliteit bamboe stof. Het is zijdezacht en het sluit aan op je lichaam, waardoor je het niet voelt zitten. 

Wil je meer info over onze kwaliteit? Bekijk dat hier.

Duurzaam & milieuvriendelijk 

Bamboe is één van de snelgroeiende plantensoort ter wereld en heeft veel minder water nodig, dan bijvoorbeeld katoen. Na het oogsten van de bamboe groeit het van zelf weer verder, soms wel één meter per dag. Dit draagt natuurlijk allemaal bij voor een ‘groenere wereld’. Win-win!

Wil je meer over duurzaamheid weten? Kijk hier dan eens verder.

We doen alles voor onze klanten!

We doen alles voor onze klanten, daarom hebben we eerlijk geprijsde bamboe producten voor jullie ontwikkeld, zodat iedereen kan bijdrage een milieuvriendelijkere planeet. We hebben er tenslotte maar één, dus daar moeten we zuinig op zijn. 

Niet goed, geld terug!

Ben je niet tevreden? Bekijk hier ons retourformulier.

Meest gekozen!
Nieuw
Vanaf: 12.49 iedere 3 maanden
Nieuw
Uitverkocht

Bamboe Sokken

Bamboe Sokken 3 Paar

14.99
Nieuw

Lumberjax Bamboe Boxershorts

Premium Bamboe Heren Boxershort (1 pack)

14.95
Meest gekozen!
Nieuw

Lumberjax Bamboe Boxershorts

Premium Bamboe Heren Boxershorts (3 pack)

Oorspronkelijke prijs was: €44.85.Huidige prijs is: €34.95.
Meest gekozen!
Nieuw

Lumberjax Bamboe Boxershorts

Lidmaatschap Bamboe Boxershort

Vanaf: 29.95 iedere 3 maanden