Het kan een hele zoektocht zijn om de perfecte boxershort te vinden. Niet alle boxershorts voldoen aan je eisen. Op deze pagina kan je de fijnste boxershorts voor heren vinden. In de webshop van Lumberjax Bamboe Boxershort vind je namelijk boxershorts voor heren die niet alleen duurzaam zijn, maar ook comfortabel en mooi zitten voor een eerlijke prijs. Onze boxershorts zijn zijdezacht en voel je niet zitten aan je huid, deze moet je dus in je kledingkast hebben.

Bamboe ondergoed heren

De boxershorts van Lumberjax worden gemaakt van de zachtste bamboe textiel. Door het gladde oppervlak van de bamboevezel voelt te stof erg zacht aan. Het is ideaal als je last hebt van een gevoelige huid, want de stof is hypoallergeen, dat wil zeggen dat er geen weerhaakjes zitten in de garen die kunnen irriteren. Het voelt hierdoor aan als een tweede huid. Daarnaast gaan de boxershorts van Lumberjax lang mee, omdat de textiel van bamboe erg sterk is. Zo overleven ze wasbeurt na wasbeurt.

Om opkrullende pijpjes te voorkomen wordt er naast de bamboevezel gebruik gemaakt van elastaan in de productie van de boxershorts. Zowel in de textiel van de boxershort als de bovenste band. Zo sluiten de onderbroeken goed aan op je lichaam en rekken ze mee als je sport of beweegt. Het belangrijkste is, dat een boxershort lekker en comfortabel zit. Hier doen wij alles aan om dit te realiseren.

Boxershorts heren

Wist jij dat de bamboe textiel ademend als zowel isolerend is? Door de open vezel structuur in de bamboe boxershorts voor heren is het ademend in de zomer en geeft het warmte omdat het goed de lucht kan circuleren. Daarnaast absorbeert het vocht veel sneller en meer dan katoen – het absorbeert tot wel 70% meer vocht. Hierdoor kan het vocht sneller verdampen en heb je geen ‘ kleffe’ boxershort aan. Dit maakt deze boxershort ideaal voor het sporten of voor mensen met een geïrriteerde huid. Benieuwd naar alle voordelen van bamboe boxershort voor heren? Lees dat verder in deze blog.

Duurzame boxershorts voor heren

Daarnaast maak je voor het kiezen van bamboe een duurzame keuze, want bamboe is één van de snelst groeiende planten in de wereld. Na het oogsten van de bamboe groeit het direct vanuit dezelfde plant weer aan én heeft het veel minder water nodig dan bijvoorbeeld katoenen boxershorts. Je koopt dus een boxershort die zachter en fijner zit, plus je maakt een maatschappelijk verantwoorde keuze! Win-win dus!