Je ondergoed trek je – als het goed is – iedere dag weer schoon aan, maar vaak vergeet je pas weer nieuwe boxers te kopen als je oude boxershorts volledig versleten zijn. Bij een ondergoed abonnement hoef jij je geen zorgen meer te maken dat je versleten boxershorts in je kast hebt liggen. Bekijk hieronder de voor- en nadelen van een bamboe boxershort abonnement.

Waarom een onderbroeken abonnement afnemen?

Voor veel heren kan een boxershorts abonnement de ideale uitkomst zijn. Zoals je weet zijn we iedere dag weer druk in de weer met werk, kinderen, partner, sporten en vrienden. Je agenda zit zo vol dat je bijna geen tijd meer overhoudt om een keer naar de winkel te gaan om nieuwe boxers te kopen. Gemiddeld koopt een man 15 nieuwe boxershorts in een jaar, maar meestal als de gaten al in zijn oude boxershorts zitten. Dan ben je dus al te laat! Bij een boxershorts abonnement krijg je automatisch ieder kwartaal 3 nieuwe boxershorts door de brievenbus. En hierdoor hoef jij nooit meer naar de winkel te gaan om boxers te kopen. Een onderbroeken abonnement kan dus ideaal zijn! Zo houdt je meer tijd over om leuke dingen te doen.

Boxershort abonnement voordelen

  • Je hoeft nooit meer naar de winkel te gaan
  • Geen versleten boxershorts meer in de la
  • Altijd frisse onderbroeken in huis
  • Je houdt meer tijd over
  • Ze worden via de brievenbus thuis bezorgd
  • Je kan altijd opzeggen

Lumberjax bamboe boxershort abonnement

Sokken abonnement

Sokken zijn ook producten dat je iedere dag weer nodig hebt. Ook daar zijn er sokken abonnementen voor beschikbaar. Zelfs heerlijke in bamboe sokken. Wil je alle voordelen weten waarom bamboe sokken zo fijn zijn? bekijk dan eens dit artikel waar alle voordelen van bamboe sokken beschreven worden.